Nutriční hodnoty (Domácí pikantní škvarky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 761 kJ / 4 723 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,25 g |
| Tuky | 500,00 g |
| – nasycené | 241,55 g |
| – nenasycené | 253,35 g |
| –– mononenasycené | 201,78 g |
| –– polynenasycené | 51,58 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 35,50 g |
| – cukry | 17,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g syrového a prorostlého sádla (nebo hodně tučného bůčku) | Sádlo vepřové | 500 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce sladké papriky (podle potřeby i více) | Paprika červená sušená | 25 g |
| 2 lžíce 2 lžíce pálivé papriky | Paprika pálivá | 30 g |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská |