Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldový štrůdl)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie6 285 kJ /
1 502 kcal
Bílkoviny34,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,00 g
Tuky79,00 g
– nasycené19,15 g
– nenasycené57,00 g
–– mononenasycené38,10 g
–– polynenasycené18,90 g
––– omega 31,45 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 211 mg
Sůl0,86 g
Sacharidy150,80 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 200 g
125 g 125 g Hery - pokojové teploty Margarín 125 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
6 lžic 6 lžic studené vody Voda 108 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.