Nutriční hodnoty (Špaldový štrůdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 6 285 kJ / 1 502 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,00 g |
| Tuky | 79,00 g |
| – nasycené | 19,15 g |
| – nenasycené | 57,00 g |
| –– mononenasycené | 38,10 g |
| –– polynenasycené | 18,90 g |
| ––– omega 3 | 1,45 g |
| Vláknina | 26,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 211 mg |
| Sůl | 0,86 g |
| Sacharidy | 150,80 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 200 g |
| 125 g 125 g Hery - pokojové teploty | Margarín | 125 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 6 lžic 6 lžic studené vody | Voda | 108 ml |