Nutriční hodnoty (Špaldový štrůdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 6 285 kJ / 1 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,00 g |
Tuky | 79,00 g |
– nasycené | 19,15 g |
– nenasycené | 57,00 g |
–– mononenasycené | 38,10 g |
–– polynenasycené | 18,90 g |
––– omega 3 | 1,45 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 150,80 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 200 g |
125 g 125 g Hery - pokojové teploty | Margarín | 125 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
6 lžic 6 lžic studené vody | Voda | 108 ml |