Nutriční hodnoty (Tvarohovo-smetanový dezert s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 4 460 kJ / 1 066 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
Tuky | 42,04 g |
– nasycené | 8,19 g |
– nenasycené | 24,27 g |
–– mononenasycené | 18,21 g |
–– polynenasycené | 6,06 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 132,00 g |
– cukry | 102,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
4 lžíce 4 lžíce cukr moučka | Cukr bílý | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
250 g 250 g smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
400 g 400 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
300 g 300 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 300 g |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
šťáva ze zavařených jahod | Jahody čerstvé | |
cukr moučka | Cukr bílý | |
želatina (sypká) | Želatina vepřová |