Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohovo-smetanový dezert s jahodami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie4 460 kJ /
1 066 kcal
Bílkoviny39,32 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,60 g
Tuky42,04 g
– nasycené8,19 g
– nenasycené24,27 g
–– mononenasycené18,21 g
–– polynenasycené6,06 g
––– omega 31,05 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 398 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy132,00 g
– cukry102,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
4 lžíce 4 lžíce cukr moučka Cukr bílý 100 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
250 g 250 g smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
400 g 400 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
300 g 300 g čerstvých jahod Jahody čerstvé 300 g
cukr (dle chuti) Cukr bílý
šťáva ze zavařených jahod Jahody čerstvé
cukr moučka Cukr bílý
želatina (sypká) Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.