Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna na kapustě a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,58 g |
| Tuky | 1,70 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 1,09 g |
| –– mononenasycené | 0,40 g |
| –– polynenasycené | 0,69 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 25,76 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 43 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 73,70 g |
| – cukry | 29,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-6 4-6 kuřecích stehen | Kuře stehno s kůží | |
| 1 1 menší hlávka kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 menší kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 1 1 bílá cibule (může být i žlutá) | Cibule čerstvá | |
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 2 2 velké stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
| 1 lžička 1 lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 15 ml |
| máslo na dva prsty | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |