Nutriční hodnoty (Francouzské brambory trochu jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 12 333 kJ / 2 948 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 127,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,93 g |
| Tuky | 162,19 g |
| – nasycené | 42,89 g |
| – nenasycené | 79,21 g |
| –– mononenasycené | 63,85 g |
| –– polynenasycené | 15,35 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 28,60 g |
| Cholesterol | 1,99 g |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,27 g |
| Sacharidy | 208,20 g |
| – cukry | 47,70 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 kg 1 kg uzených žeber | Vepřová žebra | 1000 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1/4 1/4 pórku | Pórek čerstvý | |
| 7 7 vajec | Vejce slepičí | 490 g |
| 1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| sádlo na vymazání plechu | Sádlo vepřové |