Nutriční hodnoty (Ovocný "páj")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 30 851 kJ / 7 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,41 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 75,32 g |
| Tuky | 359,61 g |
| – nasycené | 114,05 g |
| – nenasycené | 226,81 g |
| –– mononenasycené | 169,98 g |
| –– polynenasycené | 56,83 g |
| ––– omega 3 | 16,01 g |
| Vláknina | 23,30 g |
| Cholesterol | 956 mg |
| Sodík | 541 mg |
| Sůl | 1,83 g |
| Sacharidy | 897,95 g |
| – cukry | 286,45 g |
| ––– laktóza | 21,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
| kakao | Kakao prášek | |
| 2 2 uvařené vanilkové pudinky z 800 ml mléka | Puding v prášku | 80 g |
| cca 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 1 vanička 1 vanička tučného tvarohu | Tvaroh plnotučný | 250 g |
| ovoce + želatina | Želatina vepřová |