Nutriční hodnoty (Ovocný "páj")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 851 kJ / 7 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 75,32 g |
Tuky | 359,61 g |
– nasycené | 114,05 g |
– nenasycené | 226,81 g |
–– mononenasycené | 169,98 g |
–– polynenasycené | 56,83 g |
––– omega 3 | 16,01 g |
Vláknina | 23,30 g |
Cholesterol | 956 mg |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 897,95 g |
– cukry | 286,45 g |
––– laktóza | 21,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
kakao | Kakao prášek | |
2 2 uvařené vanilkové pudinky z 800 ml mléka | Puding v prášku | 80 g |
cca 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
1 vanička 1 vanička tučného tvarohu | Tvaroh plnotučný | 250 g |
ovoce + želatina | Želatina vepřová |