Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný "páj")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie30 851 kJ /
7 374 kcal
Bílkoviny124,73 g
– z toho živočišné bílkoviny49,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny75,32 g
Tuky359,61 g
– nasycené114,05 g
– nenasycené226,81 g
–– mononenasycené169,98 g
–– polynenasycené56,83 g
––– omega 316,01 g
Vláknina23,30 g
Cholesterol 956 mg
Sodík 541 mg
Sůl1,83 g
Sacharidy897,95 g
– cukry286,45 g
––– laktóza21,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml
kakao Kakao prášek
2 2 uvařené vanilkové pudinky z 800 ml mléka Puding v prášku 80 g
cca 150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
1 vanička 1 vanička tučného tvarohu Tvaroh plnotučný 250 g
ovoce + želatina Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.