Nutriční hodnoty (Pajšl z králičích drobů a špekové knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 027 kJ / 1 918 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,52 g |
| Tuky | 97,90 g |
| – nasycené | 41,60 g |
| – nenasycené | 45,88 g |
| –– mononenasycené | 36,46 g |
| –– polynenasycené | 9,42 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 9,20 g |
| Cholesterol | 441 mg |
| Sodík | 1,79 g |
| Sůl | 4,16 g |
| Sacharidy | 187,11 g |
| – cukry | 41,76 g |
| ––– laktóza | 8,76 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks srdce | ||
| 8 ks 8 ks ledvinek | Ledviny vepřové | |
| 1 ks 1 ks jater | Játra vepřová | |
| 2 ks 2 ks žaludku | ||
| 2 ks 2 ks plic | ||
| 1-2 PL 1-2 PL sádla | Sádlo vepřové | 22.5 g |
| 1 dl 1 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 1-2 PL 1-2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| sůl, pepř, tymián, divoké koření | Nové koření | |
| 1 PL 1 PL cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 KL 1 KL octu | Ocet lihový | 5 ml |
| 1 KL 1 KL vychlazeného másla | Máslo kravské | 8 g |
| 1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| 1/2 1/2 střední cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 50 g 50 g turistického salámu | Suchý salám | 50 g |
| 100 g 100 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
| 1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| sůl, pepř, muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| 1 hrst 1 hrst nasekané zelené petrželky | Petržel nať čerstvá |