Nutriční hodnoty (Rybízový fofr koláč / bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 555 kJ / 4 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,60 g |
Tuky | 191,68 g |
– nasycené | 19,68 g |
– nenasycené | 156,72 g |
–– mononenasycené | 110,71 g |
–– polynenasycené | 46,01 g |
––– omega 3 | 13,41 g |
Vláknina | 45,90 g |
Cholesterol | 790 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 569,38 g |
– cukry | 244,18 g |
––– laktóza | 10,78 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 domácí vejce (já dal 4 kupovaná) | Vejce slepičí | 210 g |
450 g 450 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 450 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
160 ml 160 ml oleje | Olej řepkový | 160 ml |
220 ml 220 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 220 ml |
citronová kůra dle chuti | Citronová kúra čerstvá | |
cca 600 g 600 g očištěného červeného rybízu (nebo višně) | Rybíz červený čerstvý | 600 g |
drobenka - není nutná | Drobenka |