Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízový fofr koláč / bublanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 555 kJ /
4 435 kcal
Bílkoviny85,12 g
– z toho živočišné bílkoviny33,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,60 g
Tuky191,68 g
– nasycené19,68 g
– nenasycené156,72 g
–– mononenasycené110,71 g
–– polynenasycené46,01 g
––– omega 313,41 g
Vláknina45,90 g
Cholesterol 790 mg
Sodík 419 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy569,38 g
– cukry244,18 g
––– laktóza10,78 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 domácí vejce (já dal 4 kupovaná) Vejce slepičí 210 g
450 g 450 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 450 g
prášek do pečiva Kypřící prášek
180 g 180 g cukru krupice Cukr bílý 180 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
160 ml 160 ml oleje Olej řepkový 160 ml
220 ml 220 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 220 ml
citronová kůra dle chuti Citronová kúra čerstvá
cca 600 g 600 g očištěného červeného rybízu (nebo višně) Rybíz červený čerstvý 600 g
drobenka - není nutná Drobenka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.