Nutriční hodnoty (Rybízový fofr koláč / bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 555 kJ / 4 435 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,60 g |
| Tuky | 191,68 g |
| – nasycené | 19,68 g |
| – nenasycené | 156,72 g |
| –– mononenasycené | 110,71 g |
| –– polynenasycené | 46,01 g |
| ––– omega 3 | 13,41 g |
| Vláknina | 45,90 g |
| Cholesterol | 790 mg |
| Sodík | 419 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 569,38 g |
| – cukry | 244,18 g |
| ––– laktóza | 10,78 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 domácí vejce (já dal 4 kupovaná) | Vejce slepičí | 210 g |
| 450 g 450 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 450 g |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 160 ml 160 ml oleje | Olej řepkový | 160 ml |
| 220 ml 220 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 220 ml |
| citronová kůra dle chuti | Citronová kúra čerstvá | |
| cca 600 g 600 g očištěného červeného rybízu (nebo višně) | Rybíz červený čerstvý | 600 g |
| drobenka - není nutná | Drobenka |