Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo - zelný salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie7 715 kJ /
1 844 kcal
Bílkoviny39,42 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,38 g
Tuky148,07 g
– nasycené20,82 g
– nenasycené109,26 g
–– mononenasycené38,43 g
–– polynenasycené70,83 g
––– omega 31,93 g
Vláknina14,15 g
Cholesterol 972 mg
Sodík 1,71 g
Sůl4,08 g
Sacharidy82,50 g
– cukry8,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400-450 g 400-450 g vařených brambor ve slupce Brambor zimní 425 g
200 g 200 g kysaného zelí, okapaného
3 3 vařená vejce natvrdo Vejce slepičí 210 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
cca 150 g 150 g majonézy nebo v kombinaci se zakysanou smetanou Majonéza 150 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.