Nutriční hodnoty (Bramborovo - zelný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 7 715 kJ / 1 844 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,38 g |
| Tuky | 148,07 g |
| – nasycené | 20,82 g |
| – nenasycené | 109,26 g |
| –– mononenasycené | 38,43 g |
| –– polynenasycené | 70,83 g |
| ––– omega 3 | 1,93 g |
| Vláknina | 14,15 g |
| Cholesterol | 972 mg |
| Sodík | 1,71 g |
| Sůl | 4,08 g |
| Sacharidy | 82,50 g |
| – cukry | 8,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400-450 g 400-450 g vařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 425 g |
| 200 g 200 g kysaného zelí, okapaného | ||
| 3 3 vařená vejce natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| cca 150 g 150 g majonézy nebo v kombinaci se zakysanou smetanou | Majonéza | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |