Nutriční hodnoty (Bramborovo - zelný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 7 715 kJ / 1 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,38 g |
Tuky | 148,07 g |
– nasycené | 20,82 g |
– nenasycené | 109,26 g |
–– mononenasycené | 38,43 g |
–– polynenasycené | 70,83 g |
––– omega 3 | 1,93 g |
Vláknina | 14,15 g |
Cholesterol | 972 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,08 g |
Sacharidy | 82,50 g |
– cukry | 8,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400-450 g 400-450 g vařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 425 g |
200 g 200 g kysaného zelí, okapaného | ||
3 3 vařená vejce natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
cca 150 g 150 g majonézy nebo v kombinaci se zakysanou smetanou | Majonéza | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |