Nutriční hodnoty (Bramborová kopýtka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 781 kJ / 1 860 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,00 g |
| Tuky | 18,62 g |
| – nasycené | 4,14 g |
| – nenasycené | 8,25 g |
| –– mononenasycené | 5,85 g |
| –– polynenasycené | 2,40 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 29,50 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 264 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 345,90 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 hrnek 1 hrnek hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
| na špičku nože na špičku nože prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1/2 1/2 kávové lžička octa | Ocet lihový | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl podle chuti - cca třetina polévkové lžíce lžíce | Sůl mořská |