Nutriční hodnoty (Červená řepa se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 070 kJ / 1 212 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,80 g |
| Tuky | 4,48 g |
| – nasycené | 1,16 g |
| – nenasycené | 2,46 g |
| –– mononenasycené | 0,68 g |
| –– polynenasycené | 1,78 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 55,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12,64 g |
| Sůl | 31,00 g |
| Sacharidy | 237,00 g |
| – cukry | 200,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg červené řepy | Červená řepa čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
| 200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
| 350 ml 350 ml octa | Ocet lihový | 350 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce soli | Sůl mořská | 30 g |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |