Nutriční hodnoty (Gnocchi s krůtím masem a sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 474 kJ / 2 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 169,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 149,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,60 g |
| Tuky | 95,75 g |
| – nasycené | 39,25 g |
| – nenasycené | 42,85 g |
| –– mononenasycené | 36,75 g |
| –– polynenasycené | 6,10 g |
| ––– omega 3 | 1,38 g |
| Vláknina | 3,75 g |
| Cholesterol | 346 mg |
| Sodík | 3,52 g |
| Sůl | 8,80 g |
| Sacharidy | 178,86 g |
| – cukry | 11,80 g |
| ––– laktóza | 6,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení italských gnocchi | Noky | 500 g |
| 500 g 500 g krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje ze sušených rajčat | Olej olivový | 30 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky směsi italského koření | Provensálské koření | 10 g |
| 8-10 ks 8-10 ks sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 100 g 100 g strouhaného parmezánu | Parmezán | 100 g |
| 100 ml 100 ml 12% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl a pepř (popř. chilli) dle chuti | Pepř černý |