Nutriční hodnoty (Vepřové závitky na víně a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 595 kJ / 1 098 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,40 g |
| Tuky | 44,68 g |
| – nasycené | 3,96 g |
| – nenasycené | 38,34 g |
| –– mononenasycené | 26,51 g |
| –– polynenasycené | 11,83 g |
| ––– omega 3 | 3,11 g |
| Vláknina | 32,36 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 323 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 111,61 g |
| – cukry | 73,25 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 silnější plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
| 4 lžičky 4 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 20 g |
| 8 plátků 8 plátků kladenské pečeně | Šunka vepřová uzená | |
| 4 kousky 4 kousky lahůdkové cibule(krájeno od kořene) | ||
| 4 špalíčky 4 špalíčky tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 4 špalíčky 4 špalíčky domácího uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | |
| 4 4 silnější proužky čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 2 2 větší papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 3 3 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
| trochu trochu vína nebo vody na případné naředění šťávy | Víno bílé suché |