Nutriční hodnoty (Bavorské vdolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 739 kJ / 2 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,75 g |
| Tuky | 49,72 g |
| – nasycené | 23,37 g |
| – nenasycené | 20,03 g |
| –– mononenasycené | 15,08 g |
| –– polynenasycené | 4,95 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 14,00 g |
| Cholesterol | 610 mg |
| Sodík | 710 mg |
| Sůl | 1,67 g |
| Sacharidy | 348,59 g |
| – cukry | 68,69 g |
| ––– laktóza | 12,49 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 25 g 25 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 25 g |
| 40 g 40 g krupicového cukru | Cukr bílý | 40 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 4 lžíce 4 lžíce rumu | Rum | 68 ml |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| povidla | Povidla | |
| 500 500 g tvarohu z vaničky | Tvaroh polotučný | |
| 3-4 3-4 vanilkové cukry | Cukr vanilkový |