Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky se zelím - zelníky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 447 kJ /
1 063 kcal
Bílkoviny126,42 g
– z toho živočišné bílkoviny116,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,56 g
Tuky36,98 g
– nasycené9,00 g
– nenasycené17,90 g
–– mononenasycené14,80 g
–– polynenasycené3,10 g
––– omega 30,17 g
Vláknina14,84 g
Cholesterol 843 mg
Sodík 2,48 g
Sůl5,92 g
Sacharidy50,22 g
– cukry15,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g míchaného mletého masa nebo z plece Vepřová plec 500 g
250 g 250 g okapaného kysaného zelí Zelí bílé kvašené 250 g
160 g 160 g vařených brambor jemně nastrouhaných Brambor zimní 160 g
1 hrst 1 hrst hrubé mouky (nebo podle potřeby) Mouka pšeničná hrubá
45 g 45 g rajského protlaku (1 plnější lžíce) Protlak rajčatový 45 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku (dle chuti) Česnek čerstvý 28 g
1 1 plnější lžička mleté sladké papriky (může být i pálivá) Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
olej nebo sádlo na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.