Nutriční hodnoty (Karbanátky se zelím - zelníky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 447 kJ / 1 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,56 g |
Tuky | 36,98 g |
– nasycené | 9,00 g |
– nenasycené | 17,90 g |
–– mononenasycené | 14,80 g |
–– polynenasycené | 3,10 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 14,84 g |
Cholesterol | 843 mg |
Sodík | 2,48 g |
Sůl | 5,92 g |
Sacharidy | 50,22 g |
– cukry | 15,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g míchaného mletého masa nebo z plece | Vepřová plec | 500 g |
250 g 250 g okapaného kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
160 g 160 g vařených brambor jemně nastrouhaných | Brambor zimní | 160 g |
1 hrst 1 hrst hrubé mouky (nebo podle potřeby) | Mouka pšeničná hrubá | |
45 g 45 g rajského protlaku (1 plnější lžíce) | Protlak rajčatový | 45 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku (dle chuti) | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 plnější lžička mleté sladké papriky (může být i pálivá) | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
olej nebo sádlo na smažení | Olej řepkový |