Nutriční hodnoty (Srbské rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 845 kJ / 919 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,20 g |
| Tuky | 1,88 g |
| – nasycené | 0,78 g |
| – nenasycené | 0,56 g |
| –– mononenasycené | 0,28 g |
| –– polynenasycené | 0,28 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 7,11 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 204,35 g |
| – cukry | 13,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 200 g vepřové plece na kostky (lze i kuřecí nebo krůtí kousky) | Vepřová plec | |
| 250 g 250 g rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 lžička 1 lžička rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 5 g |
| sterilovaná červená paprika | Paprika červená sterilovaná | |
| nastrouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |