Nutriční hodnoty (Pstruh duhový s teplým fenyklovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 372 kJ / 89 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,18 g |
| Tuky | 0,60 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,43 g |
| –– mononenasycené | 0,29 g |
| –– polynenasycené | 0,14 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,12 g |
| Sacharidy | 10,59 g |
| – cukry | 3,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 250 g filetů ze pstruha duhového (lze použít i tresku, lososa...) | Pstruh | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| zázvor mletý nebo šťáva z čerstvě nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
| máslo s troškou oleje | Olej řepkový | |
| cca 120 g 120 g čerstvého fenyklu | Fenykl hlíza | 120 g |
| půl lžičky lžičky jemně nasekaného zázvoru | Zázvor sušený | |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 30 ml |