Nutriční hodnoty (Salát z kapustiček s hruškou, kozím sýrem a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 120 kJ / 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,34 g |
| Tuky | 25,93 g |
| – nasycené | 15,75 g |
| – nenasycené | 9,10 g |
| –– mononenasycené | 7,23 g |
| –– polynenasycené | 1,86 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 11,50 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 59 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,77 g |
| – cukry | 17,92 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 200 g |
| 1 1 pevná hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| 100 g 100 g čerstvého kozího sýra | Sýr hrudkový kozí | 100 g |
| jádra vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| sůl | Sůl mořská | |
| balsamico (např. pomerančové) | Ocet balsamikový bílý |