Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z kapustiček s hruškou, kozím sýrem a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 120 kJ /
507 kcal
Bílkoviny27,84 g
– z toho živočišné bílkoviny20,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,34 g
Tuky25,93 g
– nasycené15,75 g
– nenasycené9,10 g
–– mononenasycené7,23 g
–– polynenasycené1,86 g
––– omega 30,44 g
Vláknina11,50 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 59 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,77 g
– cukry17,92 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 200 g
1 1 pevná hruška Hruška čerstvá 130 g
100 g 100 g čerstvého kozího sýra Sýr hrudkový kozí 100 g
jádra vlašských ořechů Vlašské ořechy
sůl Sůl mořská
balsamico (např. pomerančové) Ocet balsamikový bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.