Nutriční hodnoty (Hořčicové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 996 kJ / 955 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,57 g |
| Tuky | 33,62 g |
| – nasycené | 2,95 g |
| – nenasycené | 27,80 g |
| –– mononenasycené | 15,68 g |
| –– polynenasycené | 12,12 g |
| ––– omega 3 | 1,73 g |
| Vláknina | 19,47 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 678 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 136,41 g |
| – cukry | 9,07 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700-800 g 700-800 g brambor (zhruba) | Brambor zimní | 750 g |
| 1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce pikantního kečupu | Kečup ostrý | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžička 1 lžička sušeného česneku | Česnek sušený | 5 g |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý |