Nutriční hodnoty (Vývar z kuřecích prsou s krupičkou a vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 808 kJ / 193 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
| Tuky | 8,03 g |
| – nasycené | 1,94 g |
| – nenasycené | 3,77 g |
| –– mononenasycené | 2,86 g |
| –– polynenasycené | 0,91 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 8,55 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 225 mg |
| Sůl | 0,51 g |
| Sacharidy | 16,00 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí prsní řízek bez kůže a kosti | Kuře prso | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| petržel a petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| dětská krupička | Krupice pšeničná jemná | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |