Nutriční hodnoty (Rebarborový (jablečný) koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 043 kJ / 4 552 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 230,12 g |
| – nasycené | 138,14 g |
| – nenasycené | 83,00 g |
| –– mononenasycené | 71,60 g |
| –– polynenasycené | 11,40 g |
| ––– omega 3 | 1,31 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 609 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 536,00 g |
| – cukry | 194,60 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 160 g 160 g cukru krupice | Cukr bílý | 160 g |
| 50 g 50 g másla změklého (Hery) | Máslo kravské | 50 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| na špičku nože na špičku nože kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 1 malá hrst strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
| rebarbora podle chuti | Rebarbora čerstvá | |
| cukr | Cukr bílý | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| vlašské ořechy - nemusí být | Vlašské ořechy | |
| vejce na potření | Vejce slepičí |