Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vývar s bylinkovými nočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 705 kJ /
408 kcal
Bílkoviny21,05 g
– z toho živočišné bílkoviny14,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,70 g
Tuky14,54 g
– nasycené5,95 g
– nenasycené6,16 g
–– mononenasycené3,44 g
–– polynenasycené2,72 g
––– omega 30,31 g
Vláknina4,15 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 173 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy46,03 g
– cukry5,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
850 ml 850 ml vývaru (podle potřeby) Vývar masový 850 ml
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 menšího pórku Pórek čerstvý
1 hrst 1 hrst mungo klíčků Klíčky mungo čerstvé
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 50 g
2 lžíce 2 lžíce nasekaných bylinek (petrželka, pažitka, jarní cibulka) Petržel nať čerstvá 30 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.