Nutriční hodnoty (Hovězí svíčkové řezy s kaparovou krustou na mačkaných bramborách a dušených rajčátkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 393 kJ / 1 050 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,32 g |
| Tuky | 73,78 g |
| – nasycené | 28,10 g |
| – nenasycené | 38,81 g |
| –– mononenasycené | 33,84 g |
| –– polynenasycené | 4,97 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 14,58 g |
| Cholesterol | 81 mg |
| Sodík | 1,15 g |
| Sůl | 2,70 g |
| Sacharidy | 65,13 g |
| – cukry | 33,40 g |
| ––– laktóza | 1,66 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 ks 2 ks hovězí svíčkové po 130 g | Hovězí svíčková | |
| 50 g 50 g parmezánu | Parmezán | 50 g |
| 20 g 20 g kapar | Kapary | 20 g |
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 10 10 koktejlových rajčátek | Rajče červené čerstvé | 600 g |
| 20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 svazek 1 svazek oregána | Oregano sušené | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |