Nutriční hodnoty (Panenka na medové hořčici a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 828 kJ / 198 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 22,00 g |
| – nasycené | 1,50 g |
| – nenasycené | 19,58 g |
| –– mononenasycené | 13,86 g |
| –– polynenasycené | 5,72 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřová panenka - silnější část | Vepřová panenka | |
| 1 PL 1 PL medové hořčice | ||
| 2 PL 2 PL neutrálního oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| snítka snítka čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| směs čtyř pepřů | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |