Nutriční hodnoty (Bulgur s hlívou a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 520 kJ / 1 080 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,12 g |
| Tuky | 2,94 g |
| – nasycené | 0,63 g |
| – nenasycené | 2,00 g |
| –– mononenasycené | 0,58 g |
| –– polynenasycené | 1,42 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 37,21 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 93 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 212,70 g |
| – cukry | 13,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 ml 250 ml bulguru | Pšeničný bulgur | 250 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| plátek plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 15 cm 15 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 30 g |
| kousek kousek květáku | Květák čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 trs hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | |
| 4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový |