Nutriční hodnoty (Cibulkové frittatas)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 437 kJ / 582 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
| Tuky | 39,05 g |
| – nasycené | 9,87 g |
| – nenasycené | 17,90 g |
| –– mononenasycené | 14,32 g |
| –– polynenasycené | 3,58 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 0,96 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 531 mg |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 10,78 g |
| – cukry | 6,68 g |
| ––– laktóza | 3,68 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
| ½ h rnku rnku nadrobno nakrájených žampionů | Žampion čerstvý | |
| ½ papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| ½ h rnku rnku strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |