Nutriční hodnoty (Tvarohová buchta / bábovka se sušeným ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 16 375 kJ / 3 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,00 g |
Tuky | 181,94 g |
– nasycené | 103,58 g |
– nenasycené | 66,65 g |
–– mononenasycené | 58,65 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 550 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 492,34 g |
– cukry | 294,44 g |
––– laktóza | 1,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
180 g 180 g cukru krupice (lze ubrat) | Cukr bílý | 180 g |
250 250 g měkkého tvarohu z vaničky | Tvaroh polotučný | |
180 g 180 g másla | Máslo kravské | 180 g |
1 1 menší bio citron (šťáva i kůra) | Citrón čerstvý | |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
200 g 200 g sušeného ovoce (mix: ananas, banán, mango, švestky, meruňky) | Sušené ovoce směs | 200 g |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
moučkový cukr na povrch (nebo poleva) | Cukr bílý |