Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohová buchta / bábovka se sušeným ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie16 375 kJ /
3 914 kcal
Bílkoviny66,98 g
– z toho živočišné bílkoviny35,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,00 g
Tuky181,94 g
– nasycené103,58 g
– nenasycené66,65 g
–– mononenasycené58,65 g
–– polynenasycené8,00 g
––– omega 30,69 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 550 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy492,34 g
– cukry294,44 g
––– laktóza1,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
180 g 180 g cukru krupice (lze ubrat) Cukr bílý 180 g
250 250 g měkkého tvarohu z vaničky Tvaroh polotučný
180 g 180 g másla Máslo kravské 180 g
1 1 menší bio citron (šťáva i kůra) Citrón čerstvý
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
200 g 200 g sušeného ovoce (mix: ananas, banán, mango, švestky, meruňky) Sušené ovoce směs 200 g
máslo na vymazání formy Máslo kravské
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
moučkový cukr na povrch (nebo poleva) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.