Nutriční hodnoty (Pikantní výpečky z vepřového ořezu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 591 kJ / 1 336 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 215,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,33 g |
| Tuky | 33,63 g |
| – nasycené | 8,43 g |
| – nenasycené | 16,93 g |
| –– mononenasycené | 13,95 g |
| –– polynenasycené | 2,99 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 727 mg |
| Sůl | 2,13 g |
| Sacharidy | 39,17 g |
| – cukry | 15,07 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg ořezu vepřového masa | Vepřová kýta | 1000 g |
| 200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
| 20 g 20 g česneku (cca 4 větší stroužky) | Česnek čerstvý | 20 g |
| 20 g 20 g zázvoru | Zázvor sušený | 20 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | 22.5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka nebo solamyl | Mouka pšeničná hladká |