Nutriční hodnoty (Torta di spaghetti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 396 kJ / 2 485 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,20 g |
| Tuky | 55,00 g |
| – nasycené | 29,50 g |
| – nenasycené | 19,95 g |
| –– mononenasycené | 16,50 g |
| –– polynenasycené | 3,45 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 28,50 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 3,04 g |
| Sůl | 7,55 g |
| Sacharidy | 354,50 g |
| – cukry | 29,50 g |
| ––– laktóza | 19,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balíček 1 balíček špaget | Špagety pšeničné | 500 g |
| 20 g 20 g koření Rajčinky s bazalkou | Pepř černý | 20 g |
| 1 velká sklenice 1 velká sklenice zeleninového leča | Zelenina směs sterilovaná | |
| 1 1 malá sklenice leča s klobásou | Zelenina směs sterilovaná | |
| 300 g 300 g sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g |
| 3 3 kuřecí řízky | Kuře prso | |
| olej | Olej řepkový |