Nutriční hodnoty (Tvarohový koláč s broskvemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 090 kJ / 2 651 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,00 g |
| Tuky | 126,95 g |
| – nasycené | 40,29 g |
| – nenasycené | 71,50 g |
| –– mononenasycené | 52,07 g |
| –– polynenasycené | 19,43 g |
| ––– omega 3 | 1,31 g |
| Vláknina | 5,10 g |
| Cholesterol | 1,38 g |
| Sodík | 906 mg |
| Sůl | 1,98 g |
| Sacharidy | 256,05 g |
| – cukry | 131,85 g |
| ––– laktóza | 28,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 450 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
| 100-110 g 100-110 g Hery | Margarín | 105 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 170 g 170 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 170 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| kompotované broskve | Broskev zavařená | |
| olej a polohrubá mouka na vymazání a vysypání plechu | Mouka pšeničná polohrubá |