Nutriční hodnoty (Šopský salát s bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 332 kJ / 797 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 52,21 g |
– nasycené | 32,68 g |
– nenasycené | 16,19 g |
–– mononenasycené | 14,34 g |
–– polynenasycené | 1,85 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 11,46 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 5,03 g |
Sůl | 12,50 g |
Sacharidy | 32,61 g |
– cukry | 23,58 g |
––– laktóza | 3,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 velké rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 black krim rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce sušené bazalky | Bazalka sušená | 15 g |
olivový olej | Olej olivový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
špetka špetka drceného pepře čtyř barev | Pepř barevný | |
250 g 250 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 250 g |