Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šopský salát s bazalkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 332 kJ /
797 kcal
Bílkoviny44,50 g
– z toho živočišné bílkoviny37,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky52,21 g
– nasycené32,68 g
– nenasycené16,19 g
–– mononenasycené14,34 g
–– polynenasycené1,85 g
––– omega 30,38 g
Vláknina11,46 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 5,03 g
Sůl12,50 g
Sacharidy32,61 g
– cukry23,58 g
––– laktóza3,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 velké rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 black krim rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
1 lžíce 1 lžíce sušené bazalky Bazalka sušená 15 g
olivový olej Olej olivový
špetka špetka soli Sůl mořská
špetka špetka drceného pepře čtyř barev Pepř barevný
250 g 250 g balkánského sýra Sýr balkánský (50% t. v s.) 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.