Nutriční hodnoty (Nadívaný vepřový bůček po staročesku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 25 342 kJ / 6 057 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 297,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 281,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,10 g |
| Tuky | 496,85 g |
| – nasycené | 139,06 g |
| – nenasycené | 255,93 g |
| –– mononenasycené | 208,93 g |
| –– polynenasycené | 47,00 g |
| ––– omega 3 | 2,42 g |
| Vláknina | 9,65 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 4,17 g |
| Sůl | 9,07 g |
| Sacharidy | 93,72 g |
| – cukry | 12,69 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg vepřového bůčku | Vepřový bok | 1500 g |
| 3 3 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 129 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| 1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
| 250 g 250 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 250 g |
| 1,5-2 dl 1,5-2 dl uzeného vývaru | Vývar vepřový | 175 ml |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 1 1 velká hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g |