Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Variace na japonské Okonomiyaki)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 770 kJ /
1 379 kcal
Bílkoviny90,92 g
– z toho živočišné bílkoviny64,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,20 g
Tuky40,64 g
– nasycené10,20 g
– nenasycené20,54 g
–– mononenasycené13,74 g
–– polynenasycené6,80 g
––– omega 30,31 g
Vláknina11,20 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 1,72 g
Sůl3,84 g
Sacharidy156,80 g
– cukry14,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g bílého zelí - nakrájeného Zelí bílé čerstvé 200 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce vody Voda 45 ml
sůl Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový
150 g 150 g pokrájené masité slaniny, šunky a pod. Šunka vepřová vařená 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.