Nutriční hodnoty (Variace na japonské Okonomiyaki)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 770 kJ / 1 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,20 g |
| Tuky | 40,64 g |
| – nasycené | 10,20 g |
| – nenasycené | 20,54 g |
| –– mononenasycené | 13,74 g |
| –– polynenasycené | 6,80 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 11,20 g |
| Cholesterol | 1,15 g |
| Sodík | 1,72 g |
| Sůl | 3,84 g |
| Sacharidy | 156,80 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g bílého zelí - nakrájeného | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce vody | Voda | 45 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 150 g 150 g pokrájené masité slaniny, šunky a pod. | Šunka vepřová vařená | 150 g |