Nutriční hodnoty (Variace na japonské Okonomiyaki)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 770 kJ / 1 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,20 g |
Tuky | 40,64 g |
– nasycené | 10,20 g |
– nenasycené | 20,54 g |
–– mononenasycené | 13,74 g |
–– polynenasycené | 6,80 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 3,84 g |
Sacharidy | 156,80 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g bílého zelí - nakrájeného | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce vody | Voda | 45 ml |
sůl | Sůl mořská | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
150 g 150 g pokrájené masité slaniny, šunky a pod. | Šunka vepřová vařená | 150 g |