Nutriční hodnoty (Křepelčí rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 164 kJ / 995 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,75 g |
| Tuky | 2,75 g |
| – nasycené | 0,90 g |
| – nenasycené | 1,25 g |
| –– mononenasycené | 0,63 g |
| –– polynenasycené | 0,63 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 8,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 217,50 g |
| – cukry | 25,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek rýže (já měla jasmínovou) | Rýže bílá | 250 g |
| máslo na dva prsty | Máslo kravské | |
| křepelčí pečené maso | Vepřová plec | |
| 1 hrst 1 hrst hrášku | Hrášek zelený | |
| 1 1 malou červenou kapii | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 malou žlutou kapii | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |