Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotleta na růžovém pepři a bylinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie163 kJ /
39 kcal
Bílkoviny1,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky0,05 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,01 g
Vláknina1,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,10 g
– cukry0,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
růžový pepř Pepř růžový
čerstvý citronový tymián Tymián sušený
čerstvá šalvěj Šalvěj čerstvá
střik bílého vína Víno bílé suché
chuťově neutrální olej Olej řepkový
500 500 g máslové dýně na kostičky Dýně máslová čerstvá
1 1 brambora oloupaná, nakrájená na kostky Brambor zimní 50 g
smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.