Nutriční hodnoty (Bulgurové rizoto s pečeným kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 961 kJ / 230 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
| Tuky | 0,67 g |
| – nasycené | 0,16 g |
| – nenasycené | 0,41 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 0,28 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 9,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 45,30 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 pečené kuřecí stehno bez kůže | Kuře stehno s kůží | |
| 50 g 50 g pšeničného bulguru | Pšeničný bulgur | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| mražená zelenina podle libosti | Mrkev mražená | |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
| šťáva z kuřete po pečení | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| přísada do jídla Kucharek | Kořenící směs sypká |