Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulgurové rizoto s pečeným kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie961 kJ /
230 kcal
Bílkoviny6,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,98 g
Tuky0,67 g
– nasycené0,16 g
– nenasycené0,41 g
–– mononenasycené0,13 g
–– polynenasycené0,28 g
––– omega 30,01 g
Vláknina9,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy45,30 g
– cukry5,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pečené kuřecí stehno bez kůže Kuře stehno s kůží
50 g 50 g pšeničného bulguru Pšeničný bulgur 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
mražená zelenina podle libosti Mrkev mražená
trochu trochu oleje Olej řepkový
šťáva z kuřete po pečení
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
přísada do jídla Kucharek Kořenící směs sypká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.