Nutriční hodnoty (Bulgurové rizoto s pečeným kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 961 kJ / 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
Tuky | 0,67 g |
– nasycené | 0,16 g |
– nenasycené | 0,41 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 0,28 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 9,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 45,30 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pečené kuřecí stehno bez kůže | Kuře stehno s kůží | |
50 g 50 g pšeničného bulguru | Pšeničný bulgur | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
mražená zelenina podle libosti | Mrkev mražená | |
trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
šťáva z kuřete po pečení | ||
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
přísada do jídla Kucharek | Kořenící směs sypká |