Nutriční hodnoty (Pstruh zapečený v citronové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 314 kJ / 75 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 3,04 g |
| – nasycené | 0,32 g |
| – nenasycené | 2,72 g |
| –– mononenasycené | 1,80 g |
| –– polynenasycené | 0,92 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 2,07 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 363 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 9,75 g |
| – cukry | 2,01 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vykuchané pstruhy | Pstruh | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| 1 PL 1 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 2 PL 2 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| citron na ozdobu | Citrón čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| mix salátů | Salát listový čerstvý |