Nutriční hodnoty (Zelné šlíšky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 398 kJ / 3 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 71,10 g |
Tuky | 133,74 g |
– nasycené | 63,30 g |
– nenasycené | 66,87 g |
–– mononenasycené | 54,83 g |
–– polynenasycené | 12,04 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 55,70 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 8,55 g |
Sůl | 21,00 g |
Sacharidy | 461,15 g |
– cukry | 46,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 700 g |
500-600 g 500-600 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 550 g |
1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
5 5 cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
sádlo (dle potřeby) | Sádlo vepřové | |
150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |