Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelné šlíšky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 398 kJ /
3 441 kcal
Bílkoviny76,35 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny71,10 g
Tuky133,74 g
– nasycené63,30 g
– nenasycené66,87 g
–– mononenasycené54,83 g
–– polynenasycené12,04 g
––– omega 30,15 g
Vláknina55,70 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 8,55 g
Sůl21,00 g
Sacharidy461,15 g
– cukry46,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g bílého hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 700 g
500-600 g 500-600 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 550 g
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
5 5 cibulí Cibule čerstvá 350 g
sádlo (dle potřeby) Sádlo vepřové
150 g 150 g uzené slaniny Špek 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.