Nutriční hodnoty (Zelné šlíšky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 14 398 kJ / 3 441 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 71,10 g |
| Tuky | 133,74 g |
| – nasycené | 63,30 g |
| – nenasycené | 66,87 g |
| –– mononenasycené | 54,83 g |
| –– polynenasycené | 12,04 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 55,70 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 8,55 g |
| Sůl | 21,00 g |
| Sacharidy | 461,15 g |
| – cukry | 46,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 700 g |
| 500-600 g 500-600 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 550 g |
| 1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
| 5 5 cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
| sádlo (dle potřeby) | Sádlo vepřové | |
| 150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |