Nutriční hodnoty (Pečené paprikové kuře s pohankovým bulgurem a dýní Hokkaido - pro nejmenší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 045 kJ / 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
| Tuky | 1,25 g |
| – nasycené | 0,25 g |
| – nenasycené | 0,88 g |
| –– mononenasycené | 0,25 g |
| –– polynenasycené | 0,63 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 13,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 97,50 g |
| – cukry | 2,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí noha | ||
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sladká mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku pohankového bulguru | Pšeničný bulgur | 125 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/4 1/4 hokkaido | ||
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| ghí | Ghí |