Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelenina zapékaná s vařeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 986 kJ /
1 192 kcal
Bílkoviny78,67 g
– z toho živočišné bílkoviny78,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky97,03 g
– nasycené44,86 g
– nenasycené48,34 g
–– mononenasycené40,93 g
–– polynenasycené7,41 g
––– omega 30,22 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,35 g
Sacharidy0,93 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 střední červené řepy Červená řepa čerstvá
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 1 batát Batáty neloupané
300-400 g 300-400 g masa z polévky Vepřová kýta 350 g
2,5 dl 2,5 dl vývaru Vývar masový 250 ml
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
tymián Tymián sušený
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.