Nutriční hodnoty (Zelenina zapékaná s vařeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 986 kJ / 1 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 78,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 97,03 g |
– nasycené | 44,86 g |
– nenasycené | 48,34 g |
–– mononenasycené | 40,93 g |
–– polynenasycené | 7,41 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,35 g |
Sacharidy | 0,93 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 střední červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 batát | Batáty neloupané | |
300-400 g 300-400 g masa z polévky | Vepřová kýta | 350 g |
2,5 dl 2,5 dl vývaru | Vývar masový | 250 ml |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
tymián | Tymián sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |