Nutriční hodnoty (Zelenina zapékaná s vařeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 986 kJ / 1 192 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 78,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 97,03 g |
| – nasycené | 44,86 g |
| – nenasycené | 48,34 g |
| –– mononenasycené | 40,93 g |
| –– polynenasycené | 7,41 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 1,79 g |
| Sůl | 4,35 g |
| Sacharidy | 0,93 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 střední červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 1 batát | Batáty neloupané | |
| 300-400 g 300-400 g masa z polévky | Vepřová kýta | 350 g |
| 2,5 dl 2,5 dl vývaru | Vývar masový | 250 ml |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |