Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Falešná bulharka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 655 kJ /
1 113 kcal
Bílkoviny56,24 g
– z toho živočišné bílkoviny48,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,24 g
Tuky74,27 g
– nasycené18,64 g
– nenasycené50,29 g
–– mononenasycené29,20 g
–– polynenasycené21,09 g
––– omega 30,75 g
Vláknina14,75 g
Cholesterol 183 mg
Sodík 1,26 g
Sůl3,05 g
Sacharidy50,80 g
– cukry14,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g libového mletého masa Vepřový ořez 300 g
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 střední vařené brambory Brambor zimní 100 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1-2 1-2 sterilované okurky Okurka polní zavařená
2 lžíce 2 lžíce protlaku Protlak rajčatový 30 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce pikantní hořčice Hořčice dijonská 22.5 g
2 lžíce 2 lžíce pikantního kečupu Kečup ostrý 30 ml
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
trochu trochu oleje Olej řepkový
mletá paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kajenský pepř nebo feferonka Chilli paprička mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.