Nutriční hodnoty (Vařené vepřové maso v mrkvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 958 kJ / 707 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,48 g |
| Tuky | 28,67 g |
| – nasycené | 8,32 g |
| – nenasycené | 17,45 g |
| –– mononenasycené | 13,35 g |
| –– polynenasycené | 4,10 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 11,45 g |
| Cholesterol | 136 mg |
| Sodík | 349 mg |
| Sůl | 0,78 g |
| Sacharidy | 46,38 g |
| – cukry | 39,28 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 25-30 dkg 25-30 dkg zbytku vařeného vepřového masa | Vepřová kýta | 275 g |
| 2-3 dl 2-3 dl vývaru z vařeného vepřového masa | Vepřová kýta | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 4-6 4-6 velkých mrkví | Mrkev čerstvá | 250 g |
| trochu trochu hotové jíšky | Jíška máslová | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |