Nutriční hodnoty (Krůtí plátky na kedlubnách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 242 kJ / 536 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,56 g |
| Tuky | 4,36 g |
| – nasycené | 1,16 g |
| – nenasycené | 2,50 g |
| –– mononenasycené | 1,56 g |
| –– polynenasycené | 0,94 g |
| ––– omega 3 | 0,76 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 303 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 18,00 g |
| – cukry | 14,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| cca 400 g cca 400 g krůtích plátků | Krůta prsa bez kůže | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový |