Nutriční hodnoty (Jahodová bublanina 2 v 1)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 223 kJ / 2 921 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,50 g |
| Tuky | 170,87 g |
| – nasycené | 15,84 g |
| – nenasycené | 143,36 g |
| –– mononenasycené | 101,10 g |
| –– polynenasycené | 42,26 g |
| ––– omega 3 | 12,42 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 527 mg |
| Sodík | 358 mg |
| Sůl | 1,29 g |
| Sacharidy | 291,95 g |
| – cukry | 141,35 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 10 lžic 10 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 1 1 velké vejce nebo 2 malá | Vejce slepičí | 70 g |
| 3/4 3/4 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 9 g |
| 1,5 dl 1,5 dl oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| máslo a hrubá mouka na pekáček | Mouka pšeničná hrubá | |
| 500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| 1 1 a ½ až 2 kostky tvarohu | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 hodně velké vejce nebo 2 malá | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| Pokud použiji vaničkový tvaroh, přidávám ještě 1 PL PL vanilk. pudinku. |