Nutriční hodnoty (Bleskový kefírový koláč s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 607 kJ / 2 774 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
Tuky | 83,87 g |
– nasycené | 21,34 g |
– nenasycené | 55,10 g |
–– mononenasycené | 36,45 g |
–– polynenasycené | 18,65 g |
––– omega 3 | 1,38 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 556 mg |
Sodík | 542 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 440,25 g |
– cukry | 225,25 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
200 g 200 g krystalového cukru | Cukr bílý | 200 g |
100 g 100 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 100 g |
250 ml 250 ml kefíru | Kefír | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
ovoce (borůvky, meruňky, rebarbora, jablka, rybíz...) | Jahody čerstvé | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
zakysaná smetana (nemusí být) | Smetana kravská zakysaná 12% |