Nutriční hodnoty (Povidlová omáčka s uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 879 kJ / 1 166 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 103,14 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,64 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g | 
| Tuky | 38,80 g | 
| – nasycené | 16,23 g | 
| – nenasycené | 17,54 g | 
| –– mononenasycené | 14,59 g | 
| –– polynenasycené | 2,95 g | 
| ––– omega 3 | 0,18 g | 
| Vláknina | 12,60 g | 
| Cholesterol | 376 mg | 
| Sodík | 4,70 g | 
| Sůl | 11,00 g | 
| Sacharidy | 94,76 g | 
| – cukry | 81,16 g | 
| ––– laktóza | 0,16 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g povidel | Povidla | 200 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g | 
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml | 
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| strouhaný perník | Perník strouhaný | |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská |