Nutriční hodnoty (Povidlová omáčka s uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 879 kJ / 1 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 38,80 g |
– nasycené | 16,23 g |
– nenasycené | 17,54 g |
–– mononenasycené | 14,59 g |
–– polynenasycené | 2,95 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 376 mg |
Sodík | 4,70 g |
Sůl | 11,00 g |
Sacharidy | 94,76 g |
– cukry | 81,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g povidel | Povidla | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
voda | Voda | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
strouhaný perník | Perník strouhaný | |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
500 g 500 g vařeného uzeného masa | Vepřová plec uzená | 500 g |
bramborový knedlík | Knedlík bramborový |