Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Povidlová omáčka s uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 879 kJ /
1 166 kcal
Bílkoviny103,14 g
– z toho živočišné bílkoviny99,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,50 g
Tuky38,80 g
– nasycené16,23 g
– nenasycené17,54 g
–– mononenasycené14,59 g
–– polynenasycené2,95 g
––– omega 30,18 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 376 mg
Sodík 4,70 g
Sůl11,00 g
Sacharidy94,76 g
– cukry81,16 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g povidel Povidla 200 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
voda Voda
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
citronová šťáva Šťáva z citrónu
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
strouhaný perník Perník strouhaný
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
500 g 500 g vařeného uzeného masa Vepřová plec uzená 500 g
bramborový knedlík Knedlík bramborový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.