Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krkovice s kapustou podle Richarda Nováka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie17 583 kJ /
4 202 kcal
Bílkoviny64,74 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,24 g
Tuky219,45 g
– nasycené50,56 g
– nenasycené159,62 g
–– mononenasycené118,40 g
–– polynenasycené41,22 g
––– omega 311,10 g
Vláknina66,06 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,75 g
Sůl4,00 g
Sacharidy463,36 g
– cukry40,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
2 ks 2 ks cibule Cibule čerstvá 138 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
6 plátků 6 plátků vepřové krkovice Vepřová krkovice
mletý černý pepř, sůl Sůl mořská
2 kg 2 kg brambor Brambor zimní 2000 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky mletého kmínu Kmín mletý 2.5 g
1 hrst 1 hrst soli Sůl mořská
0,5 hrnečku 0,5 hrnečku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
0,5 hrnečku 0,5 hrnečku oleje Olej řepkový 125 ml
3 ks 3 ks brambor Brambor zimní 150 g
1 ks 1 ks cibule Cibule čerstvá 69 g
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 hrst 1 hrst majoránky Majoránka sušená
1 ks 1 ks menší kapusty Kapusta hlávková čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.