Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gratinované brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 655 kJ /
1 352 kcal
Bílkoviny66,96 g
– z toho živočišné bílkoviny45,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,96 g
Tuky31,34 g
– nasycené18,11 g
– nenasycené11,41 g
–– mononenasycené10,06 g
–– polynenasycené1,36 g
––– omega 30,20 g
Vláknina30,40 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 2,07 g
Sůl5,00 g
Sacharidy187,60 g
– cukry31,40 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg syrových brambor Brambor zimní 1000 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
20 dkg 20 dkg tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín (mohou být i bylinky) Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.