Nutriční hodnoty (Hlávkový salát s vejci a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 093 kJ / 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,65 g |
Tuky | 43,73 g |
– nasycené | 13,46 g |
– nenasycené | 23,82 g |
–– mononenasycené | 18,50 g |
–– polynenasycené | 5,33 g |
––– omega 3 | 1,02 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 702 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,78 g |
Sacharidy | 39,50 g |
– cukry | 37,12 g |
––– laktóza | 5,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
2-3 2-3 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 175 g |
5-6 5-6 cherry rajčat | Rajčata cherry | 165 g |
80-100 g 80-100 g sýru (niva, gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% | 90 g |
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
1 lžíce 1 lžíce cukru (rovná nebo podle chuti) | Cukr bílý | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce octu | Ocet lihový | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |