Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlávkový salát s vejci a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 093 kJ /
739 kcal
Bílkoviny43,60 g
– z toho živočišné bílkoviny41,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,65 g
Tuky43,73 g
– nasycené13,46 g
– nenasycené23,82 g
–– mononenasycené18,50 g
–– polynenasycené5,33 g
––– omega 31,02 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 702 mg
Sodík 1,17 g
Sůl2,78 g
Sacharidy39,50 g
– cukry37,12 g
––– laktóza5,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 hlávkový salát Salát hlávkový čerstvý
2-3 2-3 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 175 g
5-6 5-6 cherry rajčat Rajčata cherry 165 g
80-100 g 80-100 g sýru (niva, gouda) Sýr kravský tvrdý 30% 90 g
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru (rovná nebo podle chuti) Cukr bílý 25 g
1 lžíce 1 lžíce octu Ocet lihový 15 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.