Nutriční hodnoty (Vepřové kousky na kmíně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 5 006 kJ / 1 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 211,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 32,34 g |
| – nasycené | 7,81 g |
| – nenasycené | 16,31 g |
| –– mononenasycené | 13,66 g |
| –– polynenasycené | 2,66 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 531 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 1 kg 1 kg vepřového masa (já použila plec) | Vepřová kýta | 1000 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| celý kmín | Kmín | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl a pepř dle potřeby a chuti | Pepř černý | |
| hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| voda nebo vývar | Voda | |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| na ozdobu kousek kousek petrželky | Petržel nať čerstvá |